4081 9552

Emhætte med ekstern motor

En emhætte med ekstern motor er en god løsning, hvis du vil have en lydsvag løsning med et ordentligt sug. En emhætte med ekstern motor suger direkte ved blusset, mens selve motoren placeres udendørs. Det giver mulighed for at vælge en mere kraftig motor uden at emhætten larmer for meget. Vælger du en emhætte med en ekstern motor, får du har stor effekt uden at skulle holde støj ud.

Emhætte med ekstern motor giver mindre støj

En emhætte med en ekstern motor giver ofte en mere diskret løsning designmæssigt, fordi selve motoren ikke fylder i køkkenet. Samtidig er der friere hænder til at designe emhætten så den passer til resten af rummet uden at dominere for meget.

En emhætte med ekstern motor skal gerne tænkes ind i køkkenet tidligt i planlægningen. Jeg kommer gerne på besøg og viser, hvilke muligheder der er. Samtidig snakker vi om, hvilket design, der passer bedst til resten af boligen, så emhætten bliver en integreret løsning.  En emhætte med ekstern motor kan designes til at matche husets historie, uanset om stilen er romantisk, funkis eller moderne. Samtidig er du frit stillet, også hvis der er brug for en frithængende emhætte eller en indbygget emhætte.

Kontakt din emhættespecialist

Som spiecalister i emhætte med ekstern motor, står Peter Markersen klar til at løse dit emhætteprojekt. Vi udfører hovedsageligt emhætte projekter i København og byerne omkring Snekkersten, men vi opsætter emhætter med ekstern motor i hele Nordsjælland. Kom godt i gang – løft røret og ring på telefon 4081 9552 eller send en mail. Få et uforpligtende tilbud i dag!