4081 9552

Snedker – Indventar- & indretningssnedkeri

Jeg løser alle slags snedker- og tømreropgaver lige fra nye gulve, døre og vinduer til indbyggede skabe og opsætning af køkkener.  For mig er et gulv ikke bare et gulv. Det skal være i orden, det jeg laver. Glæden for mig ligger i at lave snedker- og tømrerarbejde, hvor kvaliteten er i orden.

Jeg udfører mindre såvel som større opgaver og henvender mig både til kunder i det private hjem og til erhvervslivet.

Erfaren snedker i Nordsjælland

Jeg har tidligere arbejdet i andet snedkerfirma, men startede i 2011 som selvstændig snedker hvor mit speciale er indventar- og indretningssnedkeri. Jeg har siden da haft mange kunder, både store og små.

Når du vælger at samarbejde med mig, er det vigtigt at for mig at opgaven udføres så professionelt som muligt. Jeg ønsker at give en god rådgivning fra start til slut. Jeg respekterer deadlines og rydder altid pænt op efter mig. Mine samarbejdspartnere består af kompetente VVS’er, Murer og elektrikere, som jeg har haft et tæt samarbejde med i lang tid.

Indhent et uforpligtende tilbud

Jeg udfører arbejde i det meste af Nordsjælland og København. Jeg er beliggende i Snekkersten og hvor jeg udover København, også udfører arbejde i bl.a. Helsingør, Hornbæk, Espergærde, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Hillerød mv.

Står du over for en opgave eller et projekt, der kræver en dygtig snedker, kan du med stor fordel kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Kontakt mig på telefon 4081 9552 i dag eller smid en mail afsted med en kort uddybelse af dit projekt, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.