4081 9552

Indbyggede skabe

Indbyggede skabe og skuffer gør det muligt at udnytte kvadratmetrene i din bolig optimalt. Rummet under trappen kan udnyttes til skuffer i stedet for at være spildplads.

Som snedker bygger jeg indbyggede skabe og skuffer på mål, så de passer lige der, hvor de skal. Fordelen ved indbyggede skabe er, at du kan udnytte pladsen fra gulv til loft og fra side til side. Indbyggede skabe passer perfekt ind, hvor de skal være, og bliver ofte en mere naturlig del af rummet end almindelige møbler.

Indbyggede skabe udnytter boligens potentiale

Mange huse har uudnyttede kvadratmeter, man kan få glæde af med indbyggede skabe og skuffer. Det kan for eksempel være skunke, hvor man kan bygge dybe skuffer. Blændede døre og nicher er også oplagte til indbyggede skabe eller andre indbyggede møbler – for eksempel en bænk ved vinduet.  Hverdagen fungerer meget bedre med god opbevaring som for eksempel indbyggede skabe.

Som erfaren specialist, har jeg gjort drømme til virkelighed for mange glade kunder i hele Nordsjælland. Hovedparten af udførte skabsprojekter, har jeg udført i København og byerne omkring Snekkersten.

Erfaren specialist

Indbyggede skabe er en snedkeropgave, som ikke alle tør kaste sig ud i. Som snedker har jeg bygget indbyggede skabe i mere end 15 år, fordi jeg synes, det er spændende og udfordrende håndværksmæssigt. Jeg kommer gerne på besøg og giver et bud på, hvordan du kan udnytte rummets potentiale optimalt med indbyggede skabe, skuffer og møbler.

Giv mig et kald og lad mig hører om dine ønsker på telefon 4081 9552 eller send en besked, så ringer jeg til dig.