4081 9552

Skabe på mål

Skabe på mål er en opgave for en snedker, fordi det kræver præcision og erfaring at få den helt rigtige løsning. Jeg holder af at bygge skabe på mål, fordi de indgår naturligt i et rum og er med til at skabe ro. Billige garderobeskabe giver sjældent samme glæde, som skabe på mål, og der er ofte spildplads over skabet, hvor der kan samle sig støv.

Hjørner og kroge, der samler nullermænd og spindelvæv, kan udnyttes meget bedre med skabe på mål. For eksempel kan spildpladsen under en trappe nemt udnyttes til garderobeskabe, og rummene under trappetrinnene kan blive til fine skuffer med plads til vanter, kasketter og hvad der ellers roder i entreen. På den måde kan skabe på mål få hverdagen til at glide nemmere.

Skabe på mål tager udgangspunkt i behovet for opbevaring og hvordan rummet ser ud: Hvad skal opbevares i skabet, og hvor kan det indbygges bedst muligt i rummet? Jo mere præcist, man kan svare på de spørgsmål, jo mere får man ud af at få bygget sine skabe på mål.

Skabe på mål udnytter spildplads

Skabe på mål kan indbygges stort set hvor som helst i et rum. Udfordringen er at finde den bedste løsning, der tager hensyn til behovet for opbevaring og samtidig fungerer optimalt i forhold til ganglinjerne i rummet og den øvrige møblering. Skabe på mål kan designes lige som du gerne vil – med låger, der diskret kan skjule alle de ting, der ikke pynter, eller som mere åbne hylder eller reoler til de smukke ting, man gerne vil se på og have ved hånden.

Skabe på mål kan bruges rigtig mange steder i boligen lige fra badeværelset til køkkenet, soveværelset og kontoret. Jeg kommer gerne forbi med ideer til den bedste løsning. Ring til mig på telefon 4081 9552 eller beskriv din opgave for mig gennem min kontaktformular. Så vender jeg tilbage til dig angående din opgave på skabe på mål.