4081 9552

Emhætte til indbygning

En emhætte til indbygning er en oplagt løsning for dig, der gerne vil have et køkken, hvor emhætten ikke dominerer hele indtrykket. Ved at vælge en emhætte til indbygning kan du få en løsning, der er så diskret og integreret, at man ikke opdager, at der er en emhætte.

Jeg er uddannet snedker og har stor erfaring med emhætter til indbygning. Som jeg ser det, er der især tre ting, der er vigtige ved en god emhætte:

  • Den skal se pæn ud
  • Den må ikke larme
  • Den skal suge godt

Specialdesignet emhætte til indbygning

Det er en hurtig løsning at vælge en stålemhætte i byggemarkedet. Til gengæld er det sjældent en løsning, man bliver glad for i længden. Alle køkkener er forskellige – med en emhætte til indbygning kan du få en specialdesignet løsning, der er tilpasset rummet og husets historie. En emhætte til indbygning behøver umiddelbart ikke at være dyrere end en stålemhætte i god kvalitet. Samtidig får du den, som du vil have den – også, hvis der skal indbygges for eksempel hylder i.

En god emhætte ser ud, som om den altid har været der, selvom den er ny. Med en emhætte til indbygning kan du få en løsning, der passer til køkkenet, uanset om det er et romantisk bondekøkken, et funkiskøkken i et Arne Jacobsen-hus eller et moderne, grebsløst køkken.

Emhætte til indbygning

Vi arbejder primært i København og byerne ved Snekkersten, men vi specialdesigner og opsætter alle former for emhætte til indbygning i hele Nordsjælland.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så står vi klar. Ring til Peter Markersen på mobil 4081 9552 eller send os en besked gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at hører fra dig!