4081 9552

Design og opsætning af køkkener

Et nyt køkken er en opgave, hvor mange forskellige håndværk skal spille sammen, og hvor det handler om at tænke sig godt om, inden byggeprocessen går i gang. Der skal der tages mange beslutninger om for eksempel planløsning, emhætte og belysning, før arbejdet kan begynde. Jeg er gerne med på sidelinjen til sparring lige fra projektets start, så du undgår overraskelser undervejs.

Grundig og præcis montering af køkken

Jeg sætter alle slags køkkener op lige fra custommade snedkerkøkkener til Ikea. For alle køkkener gælder det, at forarbejdet og monteringen skal være præcist og grundigt, hvis skuffer og låger skal fungere perfekt. Jeg har tyve års erfaring med at sætte køkkener op fra Funktion, og sætter i dag alle køkkener op. Er der brug for særlige løsninger, har jeg stor erfaring med indbyggede skabe og skabe på mål.

Jeg har et fagligt netværk med et fast team, hvor vi ud over mig som snedker og tømrer er VVS’er, murer og elektriker. Det betyder, at du kan få et team af håndværkere, som sætter kvaliteten højt, leverer til aftalt tid og er vant til at arbejde sammen.

Realiser din køkkendrøm

Når kvaliteten skal være i top, kan du med fordel vælge køkkensnedker Peter Markersen. Jeg monterer hovedsageligt køkkener i København og de omkringliggende byer ved Snekkersten, men vi opsætter køkkener i hele Nordsjælland. Ring på telefon 4081 9552 eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak om dit nye køkken.